top of page

VERZENDING & RETOUR

Verzending

Bpost en GLS zijn de vaste koerierdiensten van Casa Cameleon voor de kleinere bestellingen. Bij grotere bestellingen (zoals meubels) wordt beroep gedaan op een gespecialiseerde koerier. Bestellingen worden geleverd van maandag tot vrijdag tijdens de werkuren. Als niemand thuis is op het moment van levering, laat Bpost een brief achter wanneer je het pakketje in het dichtstbijzijnde postkantoor kan ophalen. 

 

Producten die te groot zijn (voornamelijk meubels), worden door onze eigen dienst of een gespecialiseerde koerier verzonden. Er wordt dan doorgaans een afspraak gemaakt voor de levering. Je mag dan een mail of telefoontje verwachten van Casa Cameleon, zodat we dit samen kunnen inplannen. Alle meubelen worden geleverd op het gelijkvloers aan de ingang van het huis of gebouw. Levering vanaf de eerste verdieping is mogelijk mits meerkost. Voor meer info omtrent deze meerkost, kan je mail sturen naar info@casacameleon.com.

Opgelet: In België is de verzending of levering van accessoires en meubels gratis boven een bedrag van € 150,00. De verzending voor meubels in andere landen is telkens op aanvraag. Stuur een mail naar info@casacameleon.com voor meer informatie.

Retour

Overeenkomstig de Belgische wet op de handel en de informatie en bescherming van de consument van 14 juli 1991, mag de koper de verkoper meedelen dat hij/zij heeft besloten niet tot aankoop over te gaan binnen 14 werkdagen na ontvangst van het artikel.

 

Het artikel moet binnen 3 werkdagen na deze aankondiging worden geretourneerd in de originele verpakking met eventuele bijgevoegde documentatie. Indien het product niet in originele staat verkeert rekenen wij administratiekosten aan van 25 Euro. We zullen je bestelling terugbetalen zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. De verzendkosten voor het retourneren van het artikel zijn voor rekening van de koper. Als het artikel dat je ontvangt verschilt van het bestelde artikel of als het beschadigd aankomt, stuur het dan binnen 7 dagen na ontvangst terug. Na ontvangst van het geretourneerde artikel zullen we je bestelling en je verzendkosten terugbetalen. Alleen verzendkosten voor retour via reguliere post worden terugbetaald.

 

Casa Cameleon behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren of een terugbetaling te weigeren als de artikelen door de klant zijn beschadigd of als ze niet worden geretourneerd in overeenstemming met ons retourbeleid. Bestelde artikelen die niet op voorraad zijn, zoals tafels, stoelen, kasten, vloerkleden en banken, kunnen ook niet worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen niet worden geretourneerd of geruild.

bottom of page